top of page

Over Ons | Galerie De KunstSalon Utrecht

 

Galerie DKunstSalon staat al 30 jaar voor kunsthistorische expertise, deskundig advies en een passie voor hedendaagse, figuratieve kunst. De steeds wisselende en met zorg samengestelde collectie bestaat uit werk van gevestigde namen zoals Sasja Wagenaar, Jenny Boot, Ans Zondag, Frank Dekkers en Yvonne Michiels en veelbelovende, nieuwe kunstenaars uit binnen- en buitenland zoals Amy Devlin, Karoline Kroiss en Iris Gonzalez.

Oude Hollandse meesters hebben al in de 17e eeuw een unieke plaats in de kunstgeschiedenis ingenomen. Het is deze positie, in combinatie met een modern perspectief, dat de basis vormt van onze collectie.

 

De kunstenaars vertegenwoordigd door onze galerie blijven werken in de traditie van de Gouden Eeuw, geïnspireerd door deze opmerkelijke periode in de geschiedenis van Nederland. Ze ontwikkelen nieuwe interpretaties van traditionele thema's en motieven en vinden technieken opnieuw uit die passen bij de hedendaagse smaak. Hun nadruk op kwaliteit en vakmanschap resulteert echter in tijdloze werken.

 

Hoewel de nadruk ligt op Moderne Hollandse Meesters, bieden wij ook een breed scala aan beeldhouwkunst, grafiek en mixed media.

De KunstSalon, opgericht in 1991, is gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht.

 

HET TEAM

Foto Bianca.jpg

Bianca Ruiz MA

Gallery Owner

  • Grey LinkedIn Icon
Foto Miranda Nieuw.jpg

Miranda Boodt MA

Gallery Manager

Rinske II.jpg

Rinske van den Heuvel

Gallery Assistent

Pasfoto Florine.png

Florine Bakker

Gallery Assistent

bottom of page