top of page

KunstKoopregeling bij DKunstSalon Utrecht

 

De regeling voor de kunstkoop in het kort:

 

- Betaling van het kunstwerk in 30 maandelijkse termijnen

- Het volledige maandelijkse bedrag wordt voor de klant opgespaard

- Mogelijkheid om het kunstwerk te ruilen binnen 12 maanden

 

Het in huis halen van kunst kan soms een hele stap zijn. U bent bijvoorbeeld nog zoekende naar uw smaak, een starter op de kunstmarkt of u koopt altijd schilderijen en wilt graag zien of een bronzen beeld bij uw collectie past. Ons kunstkoopregeling principe is in zo'n geval dé oplossing voor u.

 

Bij galerie DKunstSalon proberen wij deze stap voor u te verkleinen met onze eigen uitleenformule. Bij ons haalt u hoge kwaliteit kunst in huis terwijl u tot wel 1 jaar de tijd heeft om te beslissen of u een werk wilt houden. Hoe werkt het precies?
 
U kunt bij ons kunst in één keer aankopen of het werk dat wij aanbieden in 30 maandelijkse termijnen betalen. Dat is het aankoopbedrag gedeeld door dertig. Bovendien wordt er geen rente in rekening gebracht voor het betalen in termijnen. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! 
 
€ 15,00 per maand voor een werk van € 450,00
€ 30,00 per maand voor een werk van € 900,00
en zo verder.
 
De meeste werken kunnen via onze kunstkoopregeling worden meegenomen. Blijkt het dan toch niet in uw collectie te passen of is het toch niet helemaal uw smaak, dan mag u het werk binnen 1 jaar omruilen voor iets anders. Handig toch?! Vele tevreden klanten gingen u voor.

DKunstSalon Utrecht bezoekadres:

Oudegracht 315, 3511 PB te Utrecht

 

bottom of page