top of page
De KunstSalon galerie en kunstuitleen

Kunst op kantoor

 

De formule voor kunst op kantoor in het kort:

- Betaling van kunstwerken in 40 maandelijkse termijnen

- Het volledige maandelijkse bedrag wordt voor u opgespaard

- Mogelijkheid om individuele werken te ruilen binnen 12 maanden

- De kosten voor lenen en omruil zijn inclusief inrichtingsadvies en transport

 

Met kunst haalt u een bijzonder visitekaartje voor uw organisatie in huis. Kunstwerken die aansluiten bij de bedrijfscultuur zijn een middel om uw visie uit te dragen naar de omgeving. Het vertalen van uw bedrijfswaarden naar kunst is een exclusieve manier om u te profileren en te onderscheiden. Voor een succesvol, dynamisch bedrijf dient kunst als uitstekend communicatiemiddel.

 

Wij bieden u expertise gecombineerd met uitstekende persoonlijke service. Ons team bestaat uit bekwame kunsthistorici met passie voor het vak. Samen met u selecteren we kunstwerken die niet alleen bij de inrichting en architectuur van uw pand passen, maar ook aansluiten bij uw bedrijfscultuur.

 

Wat galerie De KunstSalon verder onderscheidt, is onze unieke formule voor kunst op kantoor. Deze werkt als volgt: de prijs van de te lenen kunstwerken wordt door veertig gedeeld, dit bedrag betaalt de klant iedere maand. Het maandelijkse bedrag wordt volledig voor u opgespaard en met het opgebouwde tegoed kunt u uiteindelijk kunstwerken kopen. Op deze manier stelt galerie De KunstSalon u in staat om op betaalbare wijze een kunstcollectie op te bouwen.

De regeling wordt nog interessanter voor u, omdat u bij ieder individueel geleend kunstwerk een jaar bedenktijd heeft. Onze formule biedt organisaties op deze manier de mogelijkheid om kunstwerken binnen wisselende exposities te tonen.

 

Neem voor meer informatie contact op via 06-55726332 of stuur een mail naar info@dekunstsalon.com.

De KunstSalon Kantoor Uitleen
De KunstSalon Kantoon Uitleen
bottom of page