top of page

Jan Pieter Foppen & Frank Dekkers

​De KunstSalon presenteert een duo-tentoonstelling van hedendaags impressionist Jan Pieter Foppen en landschapschilder Frank Dekkers. Van 10 februari t/m 3 maart 2018 tonen wij het nieuwste werk van beide kunstenaars.

Op zaterdag 10 februari om 15.00 uur wordt de tentoonstelling officieel geopend in het bijzijn van beide kunstenaars. U bent van harte welkom!

Lezingen

Ter gelegenheid van deze tentoonstelling zullen Jan Pieter Foppen en Frank Dekkers een lezing geven. Wilt u bij één of beide lezingen aanwezig zijn, stuur dan een mail naar info@dekunstsalon.com. Meld daarbij welke lezing u wilt bijwonen en met hoeveel personen. Vrijdag 9 februari om 19.30 uur: Frank Dekkers

Zaterdag 10 februari om 13.30 uur: Jan Pieter Foppen

Uitgelicht 
bottom of page