top of page

Tentoonstelling Marcel Schellekens 12/3 - 2/4

Van 12 maart tot en met 2 april presenteert De KunstSalon werk van Marcel Schellekens in een nieuwe tentoonstelling die bestaat uit schilderijen en kleurenetsen.

De romantisch realistische stijl van Marcel Schellekens (1954) wordt gekenmerkt door zijn warme kleurgebruik in combinatie met een bijzondere lichtval. Karakteristieke onderwerpen zijn strandgezichten, interieurs en straatbeelden, die hij zo levendig maakt dat je er haast in kunt rondlopen. De kunstenaar streeft ernaar een beeld neer te zetten dat in één keer staat; niet te veel geknutsel, maar iets dat direct raakt.

Opening zondag 12 maart om 15:00 uur

Wij nodigen u van harte uit in De KunstSalon om deze tentoonstelling feestelijk met ons te openen. Tevens zal de kunstenaar een lezing verzorgen over zijn werk en werkwijze op vrijdag 10 maart om 19:00 uur.

U kunt zich voor deze unieke gelegenheid opgeven door te mailen naar info@dekunstsalon.com met uw naam & het aantal personen. Let op: plaatsen zijn beperkt!

Uitgelicht 
bottom of page