top of page

The Art of Travel - Rolf Weijburg 15/1 - 26/1

Laat u betoveren door beelden van verre oorden tijdens The Art of Travel, de tentoonstelling met het nieuwste werk van Rolf Weijburg! Ter gelegenheid van de verschijning van een documentaire over het werk van deze reislustige kunstenaar, zal van 15 tot en met 26 januari Rolfs werk te zien zijn in De KunstSalon.

Wij nodigen u van harte uit om de tentoonstelling feestelijk met ons te openen op zondag 15 januari om 16:00 uur.

Aansluitend krijgt u de unieke gelegenheid om een vertoning van de documentaire bij te wonen. Meld u aan door een bericht te sturen naar info@dekunstsalon.com met uw naam & het aantal personen. Let op: plaatsen zijn beperkt!

Bekijk een voorproefje van de documentaire door Prospektor:

Uitgelicht 
bottom of page