top of page

Tentoonstelling Yvonne Michiels & Vera Pouw

Van 6 tot en met 27 november presenteert De KunstSalon het werk van Yvonne Michiels en Vera Pouw tijdens onze nieuwste tentoonstelling. Het werk van deze zeer verschillende kunstenaars is op hun eigen, unieke wijze sterk gelaagd en zit vol verhalen.

In Yvonne Michiels expressieve, gelaagde portretten staan thema’s als vergankelijkheid, schoonheid en ons moderne wereldbeeld centraal. In haar nieuwste serie speelt Yvonne met het contrast tussen individualiteit en de soms harde realiteit van het leven in de stad.

Door Vera Pouws gelaagde werkwijze zijn haar doeken een spel van verstoppen en gevonden worden. Door op haar werk delen van de verf te verwijderen of in het oppervlak te krassen, ontstaat er een complex spel van lijnen waarin iedere laag zijn eigen verhaal vertelt.

Opening zondag 6 november van 15:00 tot 18:00

Wij heten u van harte welkom in De KunstSalon om de tentoonstelling feestelijk met ons te openen op zondag 6 november vanaf 15:00 uur.

Uitgelicht 
bottom of page