top of page

Utrecht tentoonstelling | 19/3 - 9/4 2016

Met trots presenteren wij van 19 maart tot en met 9 april 2016 de tentoonstelling Utrecht. Onze kunstenaars hebben zich speciaal voor deze tentoonstelling door de stad Utrecht laten inspireren.


Opening zaterdag 19 maart 2016 van 15:00 uur tot 18:00 uur


Wij heten u van harte welkom in De KunstSalon om de tentoonstelling Utrecht feestelijk met ons te openen op zaterdag 19 maart vanaf 15:00 uur. We kondigen met veel plezier aan dat de expositie geopend zal worden door oud-burgemeester Annie Brouwer. Vervolgens zal Jan Pieter Foppen een korte lezing geven over zijn ervaring als kunstenaar in de stad Utrecht. Geheel in stijl serveren wij Utrechtse hapjes met daarbij het speciaalbier Hop Art IPA van de Utrechtse bierbrouwer vandeStreek.

Uitgelicht 
bottom of page