top of page

Richard van Mensvoort 'Nazomer'

Op zondag 11 oktober 2015 om 16.00 uur wordt in De KunstSalon solo-expositie NAZOMER geopend met nieuw werk van kunstenaar Richard van Mensvoort.


Als klein kind schetste Richard van Mensvoort al graag de wereld om hem heen. Op rake wijze legt hij de sfeer van het hedendaagse leven vast. Hij laat zich inspireren door thema’s als mens, dier en omgeving. Zijn realistisch impressionistische olieverfschilderijen worden gekenmerkt door zijn belangstelling voor licht.

Voor liefhebbers van het werk van Van Mensvoort is dit een tentoonstelling om niet te missen, en voor anderen is het een mooie gelegenheid om bekend te raken met zijn prachtige oeuvre.


Graag nodigen wij u uit op zondag 11 oktober 2015 vanaf 16:00 uur in De KunstSalon om de nieuwste werken van Richard van Mensvoort te bezichtigen. De tentoonstelling zal na de opening nog tot en met zondag 1 november te zien zijn.

Uitgelicht 
bottom of page