9312.png

Nieuws

Iris Gonzalez

Wat zijn wij trots dat wij weer een nieuwe kunstenaar mogen introduceren: Fotograaf Iris Gonzalez.

Met haar werk brengt Iris een ode aan oude meesters. De detaillering en de balans tussen licht en schaduw zijn voor haar een bron van inspiratie. Bloemen zijn een belangrijk thema in haar werk, ze zijn kwetsbaar en vergankelijk. Juist dit gegeven vindt Iris mooi om vast te leggen.

Klik op de afbeelding voor alle beschikbare werken van Iris Gonzalez.

Schermafbeelding 2021-10-22 om 13.34.53.png

Ewa Rzeznik

Vol trots presenteren wij een nieuw gezicht! De Poolse kunstenaar Ewa Rzeznik geeft de realiteit weer in haar kleurrijke schilderijen: Vissers langs de Franse kunst, gezinnen wandelend richting de Mon Saint-Michel, kinderen spelend in de branding. Het heldere kleurgebruik, bijna lichtgevend, trekt de aandacht.

Klik op de afbeelding voor alle beschikbare werken van Ewa Rzeznik.

92 x 73cm 30f.jpg

Vera Pouw 1956-2021

Onlangs hebben wij het verdrietige nieuws ontvangen dat onze kunstenaar Vera Pouw is overleden. Meer dan 15 jaar hebben wij met ontzettend veel plezier met Vera gewerkt, genoten van haar schilderijen, maar ook van haar als persoon. In haar boek uit 2007 zegt ze: ‘Als ik aan het werk ben, verdwijn ik ergens in de tijd en ruimte, tussen de lagen. Het is een vorm van bewustzijn die net zo vaag en ongrijpbaar is als de oorspronkelijke beleving die de aanleiding vormde...’. Vera mag dan niet meer in levenden lijve bij ons zijn, ze zal altijd zichtbaar blijven tussen de lagen.

2001 hoogtelijnen dieptepunten.jpg

Ursula van de Bunte

Met ontzettend veel plezier presenteren wij onze nieuwste kunstenaar: Ursula van de Bunte. De serie Jelly’s reflecteert de kwetsbaarheid en de sensualiteit van een vrouwenlichaam. De organische vormen weerspiegelen de natuurlijke schoonheid. Transparant, zuiver, maar ook onpeilbaar door de vraag wat er zich precies in de pudding bevindt.

Klik op de afbeelding voor alle beschikbare werken van Ursula van de Bunte.

GILLYFLOWER.jpg

Patricia Erbelding

Wij zijn enorm blij dat wij Patricia Erbelding als nieuwe kunstenaar in de galerie mogen verwelkomen.

In haar atelier in Parijs maakt zij haar abstracte schilderijen waarbij ze gebruikt maakt van olie, inkt en bijenwas. Haar werk is tentoongesteld in musea over de hele wereld en opgenomen in vele openbare en privécollecties. 

Klik op de afbeelding voor alle beschikbare werken van Patricia Erbelding.

2020-100x100pc3fx.jpg

Zomer 2021

Wij zijn de gehele zomer geopend volgens onze gebruikelijk openingstijden! 

image0.jpg

On Beauty - Jenny Boot

Verkrijgbaar bij De KunstSalon: ‘On Beauty’. Een prachtig vormgegeven boek van fotograaf Jenny Boot dat een overzicht geeft van haar beste portretten van de laatste 5 jaar.

Prijs: €69,95

uitgeverij_komma_On_Beauty_Jenny_Boot_cover_green.jpg