top of page
Zomer 2021

Zomer 2021

Wij zijn de hele zomer geopend!

Zomer 2021

Zomer 2021

Wij zijn de hele zomer geopend!

Zomer 2021

Zomer 2021

Wij zijn de hele zomer geopend!

Zomer 2021

Zomer 2021

Wij zijn de hele zomer geopend!

Zomer 2021

Zomer 2021

Wij zijn de hele zomer geopend!

Openingstijden zomer 2020

23 Jun 2020

Van 20 juli t/m 30 augustus 2020 zijn wij op woensdagen gesloten. Van donderdag t/m zondag zijn wij geopend volgens onze gebruikelijke openingstijden. Dus neem een slipperdag en kom bij ons genieten van de nieuwste werken van onze kunstenaars.

Wij zijn met Hemelvaart en 1ste Pinksterdag geopend!

14 May 2020

 

Met Hemelvaart en 1ste Pinksterdag is De KunstSalon geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Wij zijn weer open!

23 Apr 2020

Vanaf vandaag zijn wij weer open volgens onze gebruikelijke openingstijden!

 

Wij houden ons uiteraard nog altijd aan de richtlijnen van het RIVM en nemen hygiëne maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. 


Onze galerie is groot genoeg om 1,5 meter afstand te bewaren, maar wij hebben besloten om maar twee klanten per keer te verwelkomen. 


Uiteraard is het nog altijd mogelijk om een afspraak te maken. Bel voor het maken van een afspraak naar 0655726332 of stuur een mail naar info@dekunstsalon.com. Ook sturen wij met plezier elk kunstwerk naar u op, zonder verzendkosten. Wij hopen u snel weer te zien!

Prettige Feestdagen!

22 Nov 2019

De KunstSalon wenst u prachtige feestdagen toe vol warmte, licht en gezelligheid.

Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten, maar de rest van de kerstvakantie zijn wij geopend volgens onze gebruikelijke openingstijden. Kom gerust de warmte opzoeken en u omringen met al het moois dat wij te bieden hebben. 

 

Mocht u niet meer in de gelegenheid zijn om dit jaar De KunstSalon te bezoeken, dan wensen wij u alvast alle goeds voor het nieuwe jaar.


Bianca, Miranda & Stefan

Peter van Poppel - Breitner Krant

20 Jul 2019

‘Alles was met stof bedekt en ik mocht het met een kwastje afstoffen’ zegt de uit Utrecht afkomstige kunstschilder Peter van Poppel (1945) over zijn werk Breitner Krant

Hoewel de datum op het werk (1975-1977) stelt dat Van Poppel twee jaar over het werk heeft gedaan, was het in werkelijkheid veel langer. 

In olieverf op paneel heeft Van Poppel een dame afgebeeld met in haar handen een krant. Wanneer men goed kijkt naar de krant ziet dat deze vol staat met foto’s van Nederlands kunstschilder George Hendrik Breitner (1857-1923). In een tijd waarin fotografie niet erg hoog werd aangeslagen, maakte Breitner duizenden foto’s, voornamelijk foto’s gemaakt op straat. Hij zag fotografie als een mogelijkheid om iets helder in beeld te brengen.

Enkele van deze foto’s heeft Van Poppel mogen afstoffen. Zo zien wij niet alleen een zelfportret van Breitner, maar ook de foto Twee vrouwen op de Dam te Amsterdam uit 1900. Tevens heeft Van Poppel de spannende naaktheid die Breitner heeft vastgelegd met zijn camera gebruikt voor zijn schilderij. 

Net als al het werk van Van Poppel blijft ook dit werk intrigeren. Het lijkt zo alledaags, maar stijgt boven de werkelijkheid uit.  

 

Het werk Breitner krant is nu te zien bij De KunstSalon!

Peter van Poppel | Breitner Krant | Olieverf op paneel | 36 x 30 cm.

1 / 1

Please reload

bottom of page